Къртене, чистене, извозване

Къртене, извозване и чистене в дома, офиса и магазина Ви.

Почти не съществуват строителни ремонти, които да не изискват къртене, извозване и чистене. Благодарение на екипа ни от професионалисти и на добрата техника, с която разполагаме, можете да ни се доверите и за тези дейности. Безспорно, къртенето не е никак лесна задача. Изисква усилия и прецизност, независимо дали става въпрос за голяма площ за къртене или за съвсем малка. Ако специалистите са опитни и имат нужната подготовка, труднодостъпните условия няма да ги уплашат. Къртене, извозване и чистене е една от най-популярните дейности по време на ремонт и ние ще се погрижим за нея безпроблемно.

Защо може да се наложи къртене?

Причините да ви е необходимо къртене са много, може да се нуждаете от събаряне на стена, да е необходимо да достигнете до подземно съоръжение или пък да искате да премахнете нещо, което ви пречи. Хубаво е, да се съобразите, дали има комунална линия някъде в близост, за да не предизвикате инцидент. Нашият съвет е винаги да се доверявате на специалисти, защото самото къртене може да бъде опасно, ако нямате необходимия опит. Освен това, специалистите разполагат и с предпазни средства, както и с необходимата техника. Това са маски за прах, ръкавици, очила да защитават очите и др.

Какво включват къртачните услуги?

Услугата е много обширна и включва и извозването на изкъртения материал до близко депо, както и почистването на падналите отпадъци. Най-често материалите, които се къртят са бетон, тухли, мозайка, гранитогрес, винкел, дървен материал и др. Къртене се нарича и процеса по премахване на подовата настилка - ламинат, фаянс или паркет.

Естествено, ако е необходимо да се кърти баня или тоалетна, предварително трябва да се демонтира ваната, душ кабината, тоалетната, мивката и др. Къртачните услуги могат да включват и демонтаж на дограмата или окачения таван. Специфично е прокопаването на тунели, пробиването на отвори в бетон, както и къртенето на комин.

Къртене, извозване и чистене са дейности, които могат да бъдат приложени и във външни ремонти и вътре в къща или апартамент.

Поискайте оферта
    homeenvelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram