Боя, тапети, декоративни мазилки

Боядисването също е част от портфолиото ни с услуги

Декоративните мазилки са прекрасно решение, което обаче изисква високо ниво на опит и професионализъм. Изключително подходящи са за интериорни решения, като ще добавят атрактивност към вашия дом, офис или сграда.

Огромно преимущество е това, че са термоиздръжливи и не задържат влага. Нещо повече, възпрепятстват образуването на мухъл и плесен. От стилова гледна точка, с една декоративна мазилка можете да прикриете различни недостатъци по стените.

Боядисването също е част от портфолиото ни с услуги. За да се направи то качествено обаче първо трябва стените и таваните да са в добро състояние - гладки и сухи. Боите могат да са много различни видове, като всеки един вид си има преимущества и недостатъци - латексови, покривни, алкидни, за еднослойно нанасяне и тн. Видът се определя от консистенцията на боята и нейната плътност. Например, ако вече стената е боядисвана, тогава боя за еднослойно нанасяне ще е достатъчна. Спрямо ефектът, който имат боите могат да са сатенена, матова, с блясък или лакова. 

Най-внимателно от всички видове е необходимо да се нанася лаковата, защото изисква абсолютно равна и гладка повърхност. Ако вашата стена не е чак толкова гладка, нашия съвет е да ползвате матова боя. Макар и да се замърсява по-лесно от другите видове, когато повърхността е с несъвършенства има добри покривни свойства.

Тапетите си остават класически избор, който никога няма да излезе от мода. Днес вариантите са безброй - шарени, едноцветни, с модерни принтове и др. Залепянето на тапетите изисква високо ниво на професионализъм, което нашите специалисти притежават. Ако никога досега не сте залепяли тапети, нашата препоръка е да не пробвате, за да не ги залепите накриво и след това да съжалявате. Тапети винаги се лепят на сухи стени, като самото залепяне трябва да е прецизно. Хубаво е да използвате и нивелир или отвес, когато започвате с първата лента тапет.

Поискайте оферта
    homeenvelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram